8/3/11


Jordi Iglesias repetirà com a alcaldable de CiU a Breda

Aquesta és la cinquena vegada que Iglesias encapçala la llista per Convergència a les municipals
L'actual alcalde de Breda, Jordi Iglesias, serà el cap de llista de Convergència i Unió d'aquesta població per a les properes eleccions municipals. La proclamació de l’alcaldable per CiU s’ha ratificat aquest dimecres 2 de març en l’assemblea local de la formació bredenca.
En l’acte, que ha comptat amb més d’una vintena de militants, han donat suport unànime a l’actual alcalde, Jordi Iglesias, qui ha volgut agrair una vegada més el suport que ha rebut de la militància local des de la seva entrada a l’Ajuntament, l’any 1991. Aquesta serà la cinquena vegada que Iglesias encapçala la llista del grup municipal de CiU a Breda.
Iglesias va néixer a Breda l’any 1959 està casat i té dos fills. És alcalde de la Breda des de l’any 1991, a excepció del període de 2003-2006 que va ser regidor. Del 1995 al 2003 va ser vicepresident del Consell Comarcal de la Selva, i del 2003 al 2007 en va ser el president. Des del 2005 és membre de la Comissió de Control de Caixa de Girona i, des del 2007, és diputat de CiU a la Diputació de Girona. Així mateix, també ha estat vocal de l’àrea de Medi Ambient de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques de l’any 2003 al 2007 i membre del Fòrum Comarcal de Catalunya durant el mateix període.
En l’acte de proclamació hi ha assistit Narcís Junquera, president comarcal de Convergència a la Selva Interior i la Montserrat Roura, diputada al Parlament de Catalunya.